siti's FotoPage

By: siti muhaini

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  >  >>]    [Archive]
Friday, 22-Aug-2008 06:49 Email | Share | | Bookmark
adIk FaHrIN ~ 3 bULan


member abg faris kimi dah 3 bulan..dah sama besar ngan abg faris dah ni...hehehehe..






Friday, 22-Aug-2008 06:35 Email | Share | | Bookmark
FaHRin haDIf ~ 2 BuLAn

adik fahrin dah 2 bulan.....abg faris, adik encem tak?? heehe




Friday, 22-Aug-2008 06:29 Email | Share | | Bookmark
aDik FahRin ~ sEbuLaN

masa ni adik fahrin dah genap sebulan....dah makin bulat....nangis pun kuat juga.....ikut jejak abg faris ler ni..kalau nangis x reti nak control vokal tu....hehehe







Friday, 22-Aug-2008 06:27 Email | Share | | Bookmark
FaRis n CaT

ntah kucing mana ntah dapat dekat si faris ni...habis di gomol nyer......kesian kucing tu lembik dikerjakan dek faris kimi ni





Friday, 22-Aug-2008 06:22 Email | Share | | Bookmark
faris n toys

pic ni pun dah lama dalam simpanan mama...x sempat nak upload...kat opis kena blok...balik umah x sempat nak upload sbb faris sentiasa jer aware bila time mama buka laptop....pastu mula la nak menyibuk...alamatnyer..simpan jer la hasrat nak upload gambor......heheheh hari ni baru sempat nak upload....masa ni faris baru setahun.....mama tgh dlm pantang masa ni....saja jer nak snap gambor mainan si faris ni..itu baru suku jer..yg besor2 semua tok abah simpan dlm bilik....yg dekat KL pun ader 3 tan lagi...tapi suku jer yg faris blh main yg lain kena simpan dulu...kalau x umah tu penuh jer ngan mainan faris..habis disepahnyer...tunngu la ader bilik mainan faris ek....



[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net